marți, 16 septembrie 2014

Brandul tau foloseste continut video?


Conţinutul video devine din ce în ce mai important, iar în viitorul apropiat ar trebui exploatat mai mult. Astăzi am dat peste un infografic interesant care aduce în discuţie câteva posibilităţi de a profita la maximum de acest tip de conţinut. 
Dacă eşti un brand care activează intens în mediul online, videoclipurile pot fi o soluţie foarte bună pentru tine. În articolul precedent vorbeam despre unul dintre cele mai importante trenduri în content marketing pentru 2015 şi menţionam integrarea puternică a emoţiilor în storytelling. 

Brandul tau foloseşte conţinut video? 

Practic, conţinutul video prezintă mult mai bine componenta emoţională decât o poate face un vizual. În plus, opțiunea auto-play pe care o regăsim acum în Facebook este un plus pentru branduri, în măsura în care aceste video-uri sunt însoțite de un text care să atragă atenția. 

Mai nou, importanța conținutului vizual a fost marcată și în rapoartele din Facebook Insights, unde au fost adăugate coloane pentru măsurarea vizibilității videoclipurilor în pagina unui brand. 


webstock2014
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu