joi, 25 septembrie 2014

Ne vedem la Internet and Mobile World 2014


În perioada 8-9 octombrie 2014 se desfășoară Internet and Mobile World, care va avea loc la Romexpo. Anul acesta la eveniment va exista o secțiune dedicată marketing-ului digital, ceea ce nu poate decât să mă bucure.


Cine vine la Internet and Mobile World 2014? 

Printre Speakerii din agenda evenimentului se numără:
  • Sebastian Szmigielski, Agency Partner CEE at Facebook;
  • Josh Partridge, Head of Sales - Europe, Middle East & Africa, Shazam;
  • Benjamin Ampen, Head of New Markets, Continental Europe, Twitter;
  • Warren Knight, Entrepreneur | Speaker | Trainer | Coach - care a fost și anul trecut și a avut un discurs extrem de interesant. 
Amplasarea unei secțiuni speciale de digital marketing nu poate decât să releve importanța acestui segment în cadrul strategiei de comunicare și interesul tot mai mare al marketerilor pentru mediul digital. 

În plus, organizatorii au anunțat că vine la București Moon Ribas, supranumită femeia-cyborgCristian Hossu, Managing Partner al Universum Events și organizatorul IMWorld, a declarat că “anul acesta, Internet & Mobile World a fost construit în jurul conceptului de « Digital Transformer », fiind destinat acelor profesioniști care au înțeles că viitorul este digital și că fiecare dintre noi are un rol crucial în transformarea digitală a companiilor noastre. Orice încercare de a rămâne ancorat în vechiul mod de a face lucrurile nu este decât o cale sigură spre eșec. În acest moment, ideile cheie sunt: adaptare, transformare , inovare. La confluența acestor idei se află IMWorld, eveniment care aduce la un loc toți jucătorii relevanți din digital și publicul de business interesat de subiect”. 

La ediția din acest an, sunt așteptate 110 companii expozante din domeniile digital și software, 120 de speakeri, dintre care 30 internaționali, și 6.500 de vizitatori. Evenimentul este organizat de Universum Events

Voi fi prezentă pe parcursul evenimentului și voi reveni cu top highlights de acolo. So, we keep in touch :-). 

Mai multe informații găsiți pe www.imworld.ro și pe www.universum.ro.


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu