vineri, 17 octombrie 2014

Ce este Mobile Visual Search? MVSConceptul de MVS (Mobile Visual Search) a pornit cumva de la faptul că oamenii sunt online din ce în ce mai mult de pe mobil. Statisticile le-am prezentat într-un articol precedent, în care spuneam că după comunicarea cu prietenii, a doua activitate de top pe care oamenii o desfăşoară pe mobil este cea de browsing.

Sincer, mie mi s-a îmtâmplat de multe ori să caut articole de îmbrăcăminte online, fiind într-un magazin de haine, offline. Mi se pare normal că dacă tot avem aceeaşi marfă, de ce să nu o cumpărăm de unde e mai ieftin. Dar să nu deviem că începusem să vorbesc despre MVS :-). 

Ce este Mobile Visual Search?

Aceată activitate presupune realizarea unei fotografii cu telefonul cu produsul dorit, să dai search online pe baza fotografiei, alegi cel mai bun preţ pentru tine din magazinul dorit şi îl şi achiziţionezi. Deci, 100% mobile.  
Cum funcţionează MVS?
Pe scurt, procesul începe cu fotografierea produsului dorit care este mai apoi utilizată pentru a îl căuta în mai multe magazine online. Un fel de compararea a prețurilor din câteva click-uri. 

În acest articol, am găsit câteva statistici interesante legate de shopping-ul de pe device-uri mobile în 2014, iar lucrurile nu stau rău. Odată cu îmbunătățirea vitezei de internet, cumpărăturile de pe device-uri mobile au ajuns la aproape 20%. 

În plus, sezonul sărbătorilor de iarnă se anunță cu atât mai activ din punct de vedere al shopping-ului de pe device-uri mobile. Tips legate de acest subiect găsiți aici
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu