sâmbătă, 4 octombrie 2014

Separat dar impreuna


Este unul dintre conceptele mele preferate din dansul contemporan, care nu este doar extrem de dificil, dar cere extraordinar de multă tehnică ce trebuie stăpânită foarte bine. Vorbesc mai mult de tehnică emoţională :-). 



Zilele trecute am văzut videoclipul de mai jos, care mi-a plăcut foarte mult, din prisma actului artistic prezentat. Este un amalgam de forţă, emoţie şi dăruire faţă de ceea ce îmi place să numesc o parte din mine. 


În dansul contemporan este ca în viaţă. Este important să păstrezi ceea ce eşti şi să trăieşti fiecare emoţie în felul tău, dar în acelaşi timp să găseşti pe cineva cu care să împărţi acest dar. 

Este trup şi minte la unison, este muzică şi suflet, disciplină, dragoste, succes, eşec, este bucurie şi tristeţe deopotrivă, este viaţă.  



Îmi place momentul per total, chiar şi când sunt în sincron, dar spun o poveste şi separat. Independenţa în dans ţi-o găseşti prin trăire şi prin exprimarea sentimentelor pas cu pas. Cât despre mesajul piesei, eu am înţeles atât: trăieşte pentru tine, pentru că a doua şansă nu o mai ai ;-). 





About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu