vineri, 21 noiembrie 2014

Ambasador Future of Media


Sunt ambasador la conferința Future of Media care va avea loc în data de 9 decembrie 2014 la hotelul Howard Johnson din București. 

UPDATE:
 Ambasador Future of Media

Conferința își propune să aducă în prim plan noutăţile din online pentru toți oamenii de comunicare, pasionații de blogging și social media. Este dacă vreți, frățiorul conferinței Webstock, care aduce în plus componenta de trenduri. Și pentru că anul 2015 bate la ușă, iar mediul digital se schimbă rapid, pot spune că este nevoie de o astfel de conferință la fiecare final de an :-). 

Cum se anunță ediția Future of Media 2014?

Această ediție va fi una  complexă și interactivă, unde participanții vor avea ocazia să afle care este viitorul platformelor mobile, dar şi trendurile în comunicarea în 2015.


Evenimentul va reuni specialiști din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, dar și jurnalişti și bloggeri tech.


Cum puteți participa la conferința Future of Media?

Organizatorii au pus la dispoziție mai multe modalități de înscriere. Astfel:

 - bloggerii sau reprezentanții media se pot acredita la întregul eveniment;
 - reprezentanții din companiile de comunicare, advertising sau media planning își pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Organizatori

Future of Media este organizat de Evensys în colaborare cu Vodafone si Bitdefender, partenerii principali al evenimentului.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial: http://futureofmedia.ro/2014/About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu