luni, 8 decembrie 2014

Training social media la ASERVineri, 12 decembrie voi susţine un training de social media la ASER (Asociaţia Studenţilor Economişti din România), în care voi prezenta atât noţiuni de bază despre cele mai utilizate reţele de socializare, cât şi trenduri pentru 2015. 

Training social media la ASER

Subiectele ce vor fi tratate sunt destul de numeroase şi includ noţiuni de bază despre reţelele de socializare,  date de utilizare social media în România (statistici), dar şi tendinţe pentru 2015. 
Agenda training-ului

1. Introducere în Social Media
-  Prezentarea celor mai importante reţele de social media;
-  Content tips şi trenduri în 2015;
 - Importanţa prezenţei în social media pentru un business.

2. Facebook Advertising
-          Obiectivele reclamelor pe Facebook
-          Targetare
-          Ce măsurăm  în Facebook?

3. Cum creezi o strategie de social media?

4.Optimizarea în Social Media şi prietenia cu Google

5.Exemple de campanii de succes în social media.

Propunerea de a susţine un training de social media la ASER mi-a făcut mare plăcere şi am acceptat fără nicio ezitare. În plus, interesul pentru online şi social media denotă importanţa acestor medii de comunicare atât pentru branduri, cât şi pentru promovarea brandului personal.  

Despre ASER

Apărută din inițiativa tinerilor de a aduce un plus de valoare vieții studențești, de a-i oferi o pată de culoare și de a o face mai plăcută, ASER a devenit în timp o asociație puternică cu o activitate complexă, un număr mare de membri și de proiecte dedicate studenților. 
ASER investeşte în educație, în creativitate, în studenții care vor mai mult de la facultate care sunt într-o continuă căutare de inovație, în viitorii oameni de succes. 

Pe cei de la ASER îi puteţi urmări şi pe Facebook

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu