sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Ambasador Future of Media 2015


Pentru al doilea an consecutiv sunt ambasador al conferinței Future of Media, eveniment care în acest an va avea loc în data de 26 noiembrie la Crowne Plaza Hotel din București.

UPDATE: programul Future of Media a fost updatat pe site. 


Ce aduce nou anul 2016 în materie de comunicare digitală?

În acest an, conferința Future of Media aduce în prim plan principalele tendințe din advertising, digital marketing, online publishing, mobile și tehnologie. Și cum în presa internațională de specialitate au început deja să apară articole legate de trenduri în comunicarea digitală pentru 2016, este interesant să ai ocazia să le poți discuta cu alți specialiști din domeniu. Deci, cu siguranță voi fi acolo :) 

Înscrierile la Future of Media pentru companii, reprezentanți media și bloggeri se pot face în continuare pe site, cât despre speakeri, lista urmează să fie updatată. 

Despre Evensys


Evensys este o companie de planificare și organizare de evenimente business-to-business, ce oferă participanților săi accesul la informații esențiale și interactive, analize amanunițe despre provocările cu care se confruntă industria business din Romania și Europa Centrala și de Est.

About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu