joi, 4 august 2016

De ce sa vii la Webstock 2016?


Pentru al 3-lea an consecutiv sunt blogger acreditat la Webstock 2016, cea mai importantă conferință de social media, și nu pot fi decât extrem de încântată de acest lucru.

De ce să vii la Webstock 2016?

Un aspect pe care îl apreciez la această conferință, dar și în general la conferințele de profil care se susțin la noi în țară, este că accentul se pune pe calitatea informației furnizate. Concret, pleci de acolo cu informații în plus despre trenduri din domeniu, learnings din campaniile altor persoane din industrie și de ce nu, poate cu ceva conexiuni noi.
 
Am apreciat întotdeauna training-urile sau conferințele care pun accent pe informație punctală,  sau tips&tricks pe care le poți folosi începând cu următoarea zi; toate acestea în locul cuvintelor mari și a frazelor pompoase.
 
Programul Webstock de anul acesta urmează să fie actualizat în detaliu pe site, dar din ce am observat în acest moment, este că va exista o secțiune dedicată trendurilor în domeniu, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun.
 
Așa cum se întâmplă de ceva timp, evenimentul Webstock va avea loc tot la hotelul Marriott din București, în data de 30 septembrie. So, have the date :)
 
Cât despre înscrierile la Webstock 2016, acestea se pot face în continuare pe site. Așa că, dacă ești pasionat/ă de social media, vrei să știi ce mai e nou în industrie și să fii parte la un eveniment mișto, atunci cu siguranță ne vom vedea la eveniment :)
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu