sâmbătă, 24 septembrie 2016

Webstock 2016: Extraordinarii


 
Mai sunt doar câteva zile până la cea mai importantă conferință de social media din România, Webstock. Programul Webstock 2016 a fost și el updatat între timp pe site-ul official, iar persona, aștept cu nerăbdare să aflu rezultatele studiului referitor la Snapchat în România. Printre speaker se numără: Marian Godina; Alexandru Tomescu; Adi Hadean; Dana Rogoz; Sorin Onisor; Matei Dima; Bianca Adam; Costin Cocioaba; Irina Alexandru;  Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta și Vlad Petreanu.


Webstock 2016: Extraordinarii
Potrivit comunicatului de presă, în data de 30 septembrie iSense Solutions va prezenta prin intermediul lui Andrei Canda - Managing Partner, un studio relaizat în exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicație care înregistrează cea mai mare creștere la nivel mondial. Care este impactul acestei aplicații pe piața de România și cât de utilizată este de ade către advertiserii români, voi afla cel mai probabil în cadrul conferinței. Personal, nu sunt fan Snapchat, iar în plus, o serie de feature-uri proprii Snapchat au fost preluate și de alte rețele de socializare, mult mai utilizate la noi în țară. Deci, rămâne de văzut :)

Seara se lasă cu Gala Webstock Awards

Începând cu ora 19:00, va începe cea de-a 9 a gala a premiilor Webstock, unde vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc din sfera de corporate blog, video content, mobile apps, publishing, innovation, best brand on Instagram, dar va fi anunțată și Personalitatea Online a Anului.
 
Ghidul juridic și fiscal pentru bloggeri

Un aspect care mi-a atras atenția pe pe pagina de Facebook este lansarea unui ghid juridic și fiscal pentru bloggeri, ce va fi disponibil gratuit în curând, sub forma unui ebook.
 

Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate direct pe site.
Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu