marți, 25 octombrie 2016

Angajat sau freelancer?

Angajat sau freelancer? Cu siguranta exista puncte forte si puncte slabe in ambele tabere, iar perspectiva din care privim aceste lucruri depinde foarte mult de nivelul de experienta al fiecarei persoane si de ceea ce isi doreste sa faca pe viitor.
 
Edit1: biletele la conferinta #angajatVSfreelancer s-au epuizat.
Edit2: a aparut lista ambasadorilor care susțin evenimentul Cariera in CTRL: Angajat versus freelancer!
 
 

Angajat sau freelancer? 

De cele mai multe ori, un tanar aflat la inceput de cariera alege sa fie angajat, iar in acest context beneficiile tin de acumularea de experienta, lucru in echipa si inclusiv zona de coordonare a muncii sale de zi cu tine

Postura de angajat intr-o agentie spre exemplu, te expune la o serie numeroasa de proiecte din domenii diverse, te face mai versatil, te scoate din zona ta de confort de cele mai multe ori si te invata cum sa relationezi cu diferite tipuri de oameni. Toate cele mentionate anterior sunt aspecte importante daca iti doresti ca treptat sa intrii in zona de freelance. 

Cariera in CTRL: Angajat versus freelancer!

Pe baza acestui subiect exista pareri pro si contra, iar pentru a dezbate acest subiect cu tineri aflati in postura de angajat si/sau de freelanceri, CTRL-D va invita la o serie de conferinte si workshop-uri dedicate acestui subiect.Cariera in CTRL: Angajat versus freelancer va avea loc in perioada 4 - 5 noiembrie in Centrul Regional de Afaceri Timisoara, si propune un schimb de experienta si sesiuni de networking cu scopul de a examina atat statutul de angajat, cat si cel de freelancer.

Agenda evenimentului este structurata pe parcursul a doua zile: prima dintre ele fiind dedicata conferintelor, iar cea de-a doua zi este destinata workshopurilor.

Intalnirea comunitatii creative ii va avea ca speakeri pe:

 -  Gabi Lungu (Creative Director si Co-Founder la Okapi Studio)
 -  Andra Ailincai (Event Strategist, IBM Global Marketing Center)
 -  Stefan Liute (Co-Founder Storience si Strategy Director, Storience UK)
 - Romanita Oprea (Consultant PR si Jurnalist, freelancer)
 - Teo (Comediant) si nu numai :) 
 

Ambasador eveniment: Angajat versus freelancer!

Anul acesta am fost invitata de cei de la CTRL-D sa sustin acest eveniment in calitate de ambasador, si as mai adauga eu, si in calitate de angajat + freelancer :)

Daca subiectul propus ti se pare interesant, afla ca biletele la conferinte si workshopuri se ofera in mod gratuit, asa ca grabeste-te sa iti rezervi un loc :) Important de mentionat este ca biletele sunt destinate studentilor si practicienilor din domenii precum: design, development si digital, dar mai multe detalii gasesti in sectiunea de inscrieri.


 


About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu