miercuri, 23 noiembrie 2016

Uber Experience - parerea mea


Am tinut sa mentionez inca din titlu ideea ca este strict parerea mea, asta ca sa nu avem vorbe la ''proces'', dar in caz de nestapanire de sine: lasa-ti injuraturile sa vina la mine. Spun asta pentru ca de fiecare data cand am deschis pe Facebook subiectul: o experienta in taxi VS o experienta cu Uber, notificarile au luat-o razna (odata cu mine), iar prostia a navalit buluc direct pe wall-ul meu. 
Nu stiu neaparat daca mai este un secret faptul ca sunt fan Uber, dar nu datorita vreunei experiente anume, ci a serviciului per total. Stiu ca sunt oameni care pun accent foarte mare pe curatenia din masina si pe cat de ingrijite sunt sau nu sunt. Mie mi se pare mai important calitatea oamenilor care conduc aceste masini. Ok, nu mergem stand intr-o cocina, inteleg ideea, dar eu personal, nu fac o inspectie inainte sa ma urc intr-o masina. 

Din punctul meu de vedere lucrurile stau cam asa: dupa ce traficul din Bucuresti este absolut oribil si dureaza cel putin 30 de minute  orice cursa indiferent de distanta, consider ca ar trebui sa petrec acest timp cu o persoana ok in masina. Si pentru ca nu s-a inventat INCA teleportarea, ei bine, aleg Uber de fiecare data :)

Am avut discutii extrem de faine cu cativa soferii de la Uber si am intalnit inclusiv persoane care au lucrat in publicitate, momente in care lucrurile au devenit si mai interesante. 

Bine, bine, dar ce e cu Uber asta?

Inevitabil cand spun ca merg cu Uber primesc intrebarea ''dar, de ce? care e faza cu Uber?''. Da, asta ma intreb si eu cateodata :)))

Ce o fi in capul meu? Nu tu manele, nu tu o injuratura de dimineata intre sofer si alti participanti la trafic, pe bune, chiar nici eu nu ma inteleg pe mine cateodata... si unde mai pui, ca am mai intalnit si oameni faini, cu povesti interesante care nu m-au intrebat niciodata cati ani am, daca sunt maritata sau cu cine locuiesc la adresa la care merg (da, pe bune, mi s-a intamplat asta in taxi). 

Uber = normalitate

Normalitate, nu banalitate, e o diferenta. Mi se pare normal sa poti beneficia de un transport decent, la finalul caruia sa nu zici ''ce dracu a fost asta'' sau ''nu cred ca tocmai mi s-a intamplat asta''. 
Si, cum in ziua de azi e aproape normal sa ai un iPhone :)))  Uber iti ofera automat un iPhone 7 daca recomanzi 100 de utilizatori noi pana la data de 30 noiembrie. Asa ca nu uita, sharing is caring! Detalii in Uber Newsroom :)
 
*Sursa foto: uber.com
* Articolul face parte dintr-o campanie Uber si BlogalInitiative 
 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu