marți, 14 februarie 2017

Social Media Summit Bucuresti - 1 martie 2017

Social Media Summit Bucuresti se apropie cu pasi repezi. Concret, pe 1 martie la Radisson Blu aflam cum sta treaba cu peisajul social media in 2017, care sunt canalele care vor domina comunicarea in acest an, dar si care sunt tendintele globale ce se vor regasi tot mai pregnant si in tarisoara noastra draga.

Social Media Summit Bucuresti - 1 martie 2017

Programul propus de evenimentul marca Biz anunta o prima sesiune ce are in vedere tendintele anului 2017 in comunicare, cu focus pe zona de video content. Dupa ce in 2016 Youtube a ajuns la 1 milion de abonati, intrebarea fireasca este... la ce sa ne asteptam in ceea ce priveste continutul video? 

Este clar ca trendul continua sa fie unul ascendent, dar va fi interesant sa aud perspectiva vloggerilor, dar si oamenilor din spatele brandurilor in ceea ce priveste strategia de continut video in 2017.

Pe langa zona de video content si tendintele in comunicarea de social media, trebuie sa recunosc ca un punct de interes pentru mine este lansarea Digital Report - un proiect editorial ce reuneste informatii despre cele mai importante agentii de digital din Romania, tendinte ale pietei de digital, dar si liste cu persoane relevante din blogosfera romaneasca. 

 
Sursa poza: revistabiz.ro


Sesiunea 2 din cadrul Social Media Summit Bucuresti va fi sustinuta de Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer  la Maastricht School of Management din Romania, si aduce in prim plan o dezbatere pe tema Online Versus Media Traditionala. Aici, o sa fie interesant de desprins o imagine de ansamblu asupra mediilor de comunicare pe care le alegem, in functie de audienta si obiective - asta pentru ca in general se ajunge la construirea unui featuring intre online si offline. 
Asadar, ne vedem pe 1 martie incepand cu ora 9 la hotel Radisson Blu. Daca nu te-ai inscris inca la Social Media Summit Bucuresti, o mai poti face pana pe 17 februarie.
Foto top: revistabiz.ro

 
About Unknown

Digital and social media lover.

You Might Also Like

0 comments:

Trimiteți un comentariu